BLCview™ er inspirerende og lærerige indlæg om byggeriet.
Se de spændende indlæg og bliv klogere inden for byggeri, lederskab, digitalisering og procesoptimering.

Hvordan kan teknologi løfte byggebranchen?


Rolf Büchmann-Slorup, Managing Director i HD Lab, fortæller hvordan teknologi kan øge produktiviteten og løfte branchen. Men hvilken teknologi skal man vælge?

Robotter og automatisering i byggebranchen


Ole Berard, Head of Digitalization i Züblin A/S, giver en række konkrete eksempler på robotter og automatisering i byggebranchen og fortæller hvorfor vi skal være nysgerrige på ny teknologi.

4 bud på hvordan vi løser byggeriets produktivitets- udfordringer med IKT

Jan Fuglsig Lambrecht, tidligere forsker på Aalborg Universitet & SBi, fortæller om byggeriets produktivitetsudfordringer og kommer med 4 bud på hvordan vi kan løse det med IKT.


Hvordan gør man bæredygtighed til en totaløkonomisk succes?

Nina Kovsted, tidligere Adm. Direktør i JJW Arkitekter, fortæller om hvordan bæredygtigt byggeri kan skabe balance mellem en totaløkonomisk succes og kvalitet.

Drop konflikterne, bryd siloerne og tag en risiko på hinanden!

Anders Vestergaard Buch, Partner hos Molt Wengel Advokatpartnerselskab, fortæller om behovet for nye samarbejdsformer og kontrakter i byggeriet. 

Komplekse byggerier kræver godt samarbejde!

Stig Brinck, Ekspertisechef i NIRAS, fortæller om hvordan samarbejde, tillid og fælles mål er afgørende for godt byggeri.


Sådan kan byggeriet være med til at løse verdens udfordringer

Lene Espersen, Adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, fortæller om værdiskabelse i byggeriet og om hvordan arkitektur og design kan være med til at løse nogle af de globale udfordringer vi står overfor.

Byg bæredygtigt
 

Jesper Ring, Adm. Direktør i FRAME, fortæller om bæredygtighed og hvordan man arbejder aktivt med bæredygtighedskriterier.

IoT - den perfekte storm
 

Jakob Appel, Managing Partner i Glaze, fortæller om Internet of Things (IoT) i byggeriet, og hvorfor betingelserne netop nu er til stede for at tage det næste skridt mod branchens fremtid.


IKT i byggeprojekter - gevinst eller byrde?

Jan Fuglsig Lambrecht, tidligere forsker på Statens Byggeforskningsinstitut, fortæller om sin forskning i anvendelsen af IKT-værktøjer i byggeprojekter.

3D BIM i Nyt Hospital Nordsjælland

Project Director Sune From fortæller om anvendelsen af 3D BIM på projektet Nyt Hospital Nordsjælland. "Sandheden er i modellen".

TRUST - strategisk samarbejde bygger skoler i København

Uffe Bay-Smidt fra KANT arkitekter A/S fortæller om hvordan vi fremmer den digitale proces i byggeriet ved strategisk samarbejde.


 

BLCview™ findes også som Podcast på iTunes.

Har du nogle idéer eller forslag til indlæg?
Så kontakt Liselotte på lj@rib-software.dk