BLCview™ er inspirerende og lærerige indlæg om byggeriet.
Se de spændende indlæg og bliv klogere inden for byggeri, lederskab, digitalisering og procesoptimering.

Komplekse byggerier kræver godt samarbejde!

Stig Brinck, Ekspertisechef i NIRAS, fortæller om hvordan samarbejde, tillid og fælles mål er afgørende for godt byggeri

Sådan kan byggeriet være med til at løse verdens udfordringer

Lene Espersen, Adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, fortæller om værdiskabelse i byggeriet og om hvordan arkitektur og design kan være med til at løse nogle af de globale udfordringer vi står overfor.

Byg bæredygtigt
 

Jesper Ring, Adm. Direktør i FRAME, fortæller om bæredygtighed og hvordan man arbejder aktivt med bæredygtighedskriterier.


IoT - den perfekte storm
 

Jakob Appel, Managing Partner i Glaze, fortæller om Internet of Things (IoT) i byggeriet, og hvorfor betingelserne netop nu er til stede for at tage det næste skridt mod branchens fremtid.

True Collaboration - om samarbejde i byggeriet

Stefan Bruhn, Product Manager i RIB A/S, beskriver True Collaboration og hvordan nye samarbejdsformer kan bidrage positivt til byggebranchens resultater.

IKT i byggeprojekter - gevinst eller byrde?

Jan Fuglsig Lambrecht, forsker, Statens Byggeforskningsinstitut, fortæller om sin forskning i anvendelsen af IKT-værktøjer i byggeprojekter.


VDC - Om data, risiko og samarbejde i byggebranchen

Andreas Foldager, Senior Consultant i RIB's iTWO team, fortæller om Virtual Design & Construction (VDC) og hvordan fokus på data kan være med til at ændre byggeriet.

3D BIM i Nyt Hospital Nordsjælland

Project Director Sune From fortæller om anvendelsen af 3D BIM på projektet Nyt Hospital Nordsjælland. "Sandheden er i modellen".

IPP - Byggeriets nye paradigme for samarbejde

Michael Hoffmann Erichsen, Optimise A/S introducerer os for hvordan vi optimerer byggeprocessen med IPP, samt hvilke fordele der følger med modellen. 


TRUST - strategisk samarbejde bygger skoler i København
 

Uffe Bay-Smidt fra KANT arkitekter A/S fortæller om hvordan vi fremmer den digitale proces i byggeriet ved strategisk samarbejde.

Introduktion til uddannelse i lederskab og digitalisering i byggeriet

Christian Koch fra Chalmers University indroducerer os til uddannelse i lederskab og digitalisering indenfor byggebranchen

 

 

BLCview™ findes også som Podcast på iTunes.

Har du nogle idéer eller forslag til indlæg?
Så kontakt Liselotte på lj@rib-software.dk