BLCview™ er inspirerende og lærerige indlæg om byggeriet.
Se de spændende indlæg og bliv klogere inden for byggeri, lederskab, digitalisering og procesoptimering.

BLCview™: Hvordan gør man bæredygtighed til en totaløkonomisk succes?

Nina Kovsted, Adm. Direktør i JJW Arkitekter, fortæller om hvordan bæredygtigt byggeri kan skabe balance mellem en totaløkonomisk succes og kvalitet.

Drop konflikterne, bryd siloerne og tag en risiko på hinanden!


Anders Vestergaard Buch, Partner hos Molt Wengel Advokatpartnerselskab, fortæller om behovet for nye samarbejdsformer og kontrakter i byggeriet. 

Komplekse byggerier kræver godt samarbejde!


Stig Brinck, Ekspertisechef i NIRAS, fortæller om hvordan samarbejde, tillid og fælles mål er afgørende for godt byggeri.


Sådan kan byggeriet være med til at løse verdens udfordringer

Lene Espersen, Adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, fortæller om værdiskabelse i byggeriet og om hvordan arkitektur og design kan være med til at løse nogle af de globale udfordringer vi står overfor.

Byg bæredygtigt
 

Jesper Ring, Adm. Direktør i FRAME, fortæller om bæredygtighed og hvordan man arbejder aktivt med bæredygtighedskriterier.

IoT - den perfekte storm
 

Jakob Appel, Managing Partner i Glaze, fortæller om Internet of Things (IoT) i byggeriet, og hvorfor betingelserne netop nu er til stede for at tage det næste skridt mod branchens fremtid.


True Collaboration - om samarbejde i byggeriet

Stefan Bruhn, Product Manager i RIB A/S, beskriver True Collaboration og hvordan nye samarbejdsformer kan bidrage positivt til byggebranchens resultater.

IKT i byggeprojekter - gevinst eller byrde?

Jan Fuglsig Lambrecht, forsker, Statens Byggeforskningsinstitut, fortæller om sin forskning i anvendelsen af IKT-værktøjer i byggeprojekter.

VDC - Om data, risiko og samarbejde i byggebranchen

Andreas Foldager, Senior Consultant i RIB's iTWO team, fortæller om Virtual Design & Construction (VDC) og hvordan fokus på data kan være med til at ændre byggeriet.


3D BIM i Nyt Hospital Nordsjælland

Project Director Sune From fortæller om anvendelsen af 3D BIM på projektet Nyt Hospital Nordsjælland. "Sandheden er i modellen".

Introduktion til uddannelse i lederskab og digitalisering i byggeriet

Christian Koch fra Chalmers University indroducerer os til uddannelse i lederskab og digitalisering indenfor byggebranchen.

TRUST - strategisk samarbejde bygger skoler i København

Uffe Bay-Smidt fra KANT arkitekter A/S fortæller om hvordan vi fremmer den digitale proces i byggeriet ved strategisk samarbejde.


 

BLCview™ findes også som Podcast på iTunes.

Har du nogle idéer eller forslag til indlæg?
Så kontakt Liselotte på lj@rib-software.dk