Det siger andre om uddannelsen

Med uddannelsen Digital Transformation & Byggeteknologi™ giver vi dig de rette værktøjer og perspektiver til netop at imødekomme transformationen i byggebranchen der opleves i dag. Bliv inspireret og hør hvad tidligere deltagere fortæller om deres oplevelse på uddannelsen.


Der blev snakket om, at vi allerede har så meget data, at vi nu bare skal sætte strøm til den. Det er også et billede jeg kan se hos os. Så jeg skal helt sikkert se, om ikke vi har nogle steder, hvor det kan give mening af visualisere vores data.
— Frederik Sonne Juulsen, Sweco Danmark A/S
Min oplevelse på kurset synes jeg levede ret godt op til mine forventninger. Jeg synes vi er kommet godt igennem mange nye værktøjer, og nogle af dem kendte jeg i forvejen, nogle af dem kendte jeg ikke, og nogle af dem har jeg fået et lidt andet perspektiv på.
— Søren Nielsen, Kemp & Lauritzen
dtb komptencer.PNG
Jeg mener, at mange flere burde deltage i det her kursus. Selvom man måske ikke skal arbejde så meget med det, så giver det noget indsigt og nogle idéer om, hvad mulighederne er i fremtiden og hvor de kan bringe os hen.
— Karsten Jacobsen, V2C Arkitekter
dtb.PNG
De engagerede undervisere, der deltager, er utroligt specialiserede og engagerede mennesker. De brænder virkelig for det de har med at gøre, og det smitter jo af på os kursister. Det kan man jo ikke lade være med at blive løftet af.
— Carsten Gotborg, Kolding Kommune
Vi har fået en masse input, og det er jo lige med at kapere det hele på så kort tid - men virkelig spændende, og jeg glæder mig til at komme hjem og følge op på det.
— Carsten Gotborg, Kolding Kommune
På den her uddannelse er man kommet rigtig godt omkring ved at man starter med et helikopterperspektiv og derefter kommer mere ind på processerne. Det har været rigtig spændende.
— Carsten Gotborg, Kolding Kommune
Det var en øjenåbner for mig, at lære noget omkring digitalisering, hvad er det, hvad betyder det, hvor mange elementer er der i det, hvor står vi med digitaliseringen i dag, og så i sidste ende selv at afprøve og få indsigt i, hvor meget arbejde der egentlig er i at indføre digital teknologi.
— Karsten Jacobsen, V2C Arkitekter
dtb bliv certificeret.PNG
Kurset giver et overblik over det teknologiske landskab i byggebranchen, både for rådgivere og entreprenører. Det har givet mig et indblik i, hvordan jeg bl.a. kan bruge vores eksisterende data til at visualisere vores arbejdsprocesser og “8-punkts planen for implementering af nye digitale tiltag” giver mig et overblik over, hvordan jeg skal gribe opgaven an, når jeg skal indføre nye arbejdsprocesser blandt mine kollegaer.
— Frederik Sonne Juulsen, Sweco Danmark A/S

Se også

 

Gitte.png

 

Er du nysgerrig og vil vide mere om uddannelsen, eller har du spørgsmål?

Så kontakt Gitte Daurehøj på telefon 2594 6323 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk