Fordele for bygherrer & bygherrerådgivere

  • Du bliver rustet til at udbyde ifht. teknologiens muligheder, og til at vurdere hvordan de bydendes teknologiske kompetencer bedst bidrager til projektet. Få et billede af hvad de bydende kan i dag, hvad de burde kunne, og hvordan du kan udbyde projekter, som har høje teknologiske ambitioner. Du bliver således i stand til at stille realistiske krav til de bydende, og vurdere muligheder og risici ved forskellige entrepriseformers påvirken på de teknologiske muligheder, samt hvordan de underliggende samarbejdsformer bør konstrueres, så teknologien virker efter hensigten.

  • Da 3D-modeller finder større og større indpas i branchen lærer du at stille krav til modellerne. Du får konkrete værktøjer til at bestemme hvilke informationer, der skal indarbejdes i modellerne med det formål at sikre, at projektholdet rent faktisk kan bruge modellerne til det de skal. Herunder hvordan projektholdet bør samarbejde, hvis modellerne skal skabe mest mulig forretningsmæssig værdi for alle.

  • Du lærer, hvordan du kan udnytte scannere og projekthåndterings-software til at forebygge tvister.

  • Desuden får du generelt indblik i både moden og fremtidens teknologier, så du bliver fortrolig med, hvilke muligheder der er til rådighed i dag, og hvilke muligheder der er lige om hjørnet.

  • Til sidst arbejder vi med transformation af organisationer og implementering,
    så værdien af teknologiske investeringer skabes på dine projekter og
    forbliver i din organisation. 

 

Se også


 

 

Kontakt Gitte Daurehøj
på telefon 5372 9287 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk,
hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.