Fordele for entreprenører

 • Fordelene ved anvendelse af digitale bygningsmodeller og andre digitale værktøjer er klare og veldokumenteret for entreprenøren, og du vil stifte beskendtskab med en række af dem gennem uddannelsen:

  • Automatiseret mængdeudtræk fra dine digitale bygningsmodeller er guld værd for din kalkulationsafdeling. Du vil lære hvordan du sikrer, at dine modeller indeholder den rigtige data og i den nødvendige kvalitet, så din kalkulationsafdeling er optimalt klædt på. En skarp pris er afgørende for at vinde sager.

  • Designstyring er vigtigt for en totalentreprenør, så bygbarheden sikres. Automatiserede kollisionskontroller bruges til at identificere fejl i designet og afhjælper mange af de fejl, som typisk ender i tvister og dyre retssager, hvor kun advokaterne vinder.

  • Bygbarhedsanalyser er en central del af brugen af digitale bygningsmodeller og et afgørende element for en succesfuld gennemførelse af et byggeprojekt. At granske bygbarheden af dit projekt digitalt og at identificere fejl inden du står på byggepladsen er en yderst lønsom disciplin.

  • Simulering af projektøkonomi ved at udarbejde digitalebygningmodeller giver dig muligheden for at reducere din usikkerhed i tilbuddet og derved reducere din risiko på projektet.

  • Optimering af tidsplaner er en afgørende disciplin for entreprenøren og ved hjælp af digitale bygningsmodeller kan du simulere og teste forskellige scenarier tidligt i projektet for at sikre, at du vælger den rigtige tidsplan.

 

Se også


 

 

Kontakt Gitte Daurehøj
på telefon 5372 9287 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk,
hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.