Spørgsmål? Find svaret her

Sted

Hvor afholdes uddannelsen henne? 

Vores uddannelser afholdes centralt i København og Aarhus. Vi vil naturligvis orientere omkring tid og sted i forbindelse med bekræftelse af uddannelsen.


Tilmelding

Hvornår er jeg tilmeldt uddannelsen?

Når du tilmelder dig en uddannelse modtager du en bekræftelse pr. mail.

Kan jeg komme på venteliste til en fyldt uddannelse?

Vores uddannelser er meget populære og der er ofte rift om pladserne. Hvis du er så uheldig, at uddannelsen er overtegnet, kan du altid sende en forespørgsel til Gitte Daurehøj på gd@byggerietsledelsescenter.dk. Du bedes oplyse dine kontaktinformationer samt hvilken uddannelse, du er interesseret i, så kontakter vi dig når/hvis der bliver en plads ledig. 


Betaling 

Hvordan og hvornår betaler jeg for uddannelsen?

Vi fremsender en faktura til din arbejdsplads umiddelbart efter din tilmelding. 


Rabat og tilskud

Få 10% rabat på uddannelserne

På vores uddannelser er det muligt at få 10% rabat, hvis du er medlem af: 
(Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud)

 • Arkitektforeningen

 • Danske Arkitektvirksomheder

 • Konstruktørforeningen

 • Dansk Facilities Management netværk

 • Bygherreforeningen

 • Teknisk Landsforbund

 • Foreningen af Rådgivende Ingeniører - FRI

 • FAOD

Er det muligt at få rabat, hvis vi tilmelder flere fra samme firma?

Ja, I kan få rabat, når I tilmelder flere deltagere fra samme firma. Kontakt Gitte Daurehøj på gd@byggerietsledelsescenter.dk for at høre nærmere.

Kan jeg søge om tilskud til uddannelserne?

Hvis du er kommunalt ansat kan du søge støtte op til 25.000 kr. hos Den Kommunale Kompetencefond. Se www.denkommunalekompetencefond.dk for mere information og ansøgningsskema. BLC kan desværre ikke yde rådgivning herom.


Varighed

Jeg kan ikke være væk fra min arbejdsplads alt for længe, hvor lang tid tager jeres uddannelser?

Alle vores uddannelser tager tre dage. Vores erfaring er nemlig, at størstedelen af vores deltagere foretrækker et kort, men fokuseret og intensivt forløb. Nedenfor kan du læse et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger, vi har fået på vores uddannelser.

 • "Kort, præcis uddannelse der giver et overblik over hvad IKT implementeringen i dansk byggeri omhandler uden at gå, unødigt, i detaljer." - Jens Molter

 • "Rigtigt godt forløb. Ruster én til IKT-arbejdet på mange planer. Super sparringsmulighed og erfaringsudveksling med andre brancher og virksomheder." - Aviaaja Poulsen

 • "En kort komprimeret uddannelse, der giver dig indsigt og værktøjer at arbejde videre med. Forestået af kompetente undervisere." - Preben Boe Hansen

 • "IKT-lederuddannelsen har kogt IKT-bekendtgørelsen ned til et let fordøjeligt koncentrat. Super godt kursus til at få overblik over de nye offentlige IKT-krav, samt betydningen heraf i de fremtidige projekter." - Anders Mortensen


Certifikat

Får jeg et certifikat efter endt uddannelse?

Ja, vores uddannelser afsluttes med et certifikat. Du får et certifikat udstedt af BLC - Byggeriets Ledelsescenter, som bevis på din gennemførelse af uddannelsen.


Undervisning og materiale

Bliver jeg også undervist i softwaresystemer på jeres uddannelser?

Nej, der bliver ikke undervist i softwaresystemer på vores uddannelser. Vi forholder os neutralt til, hvilket software, der findes på markedet. Vi hverken underviser i, eller anbefaler specifikke softwaresystemter. Der undervises derimod bl.a. i processer, metoder og ledelse.

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Vi sørger for, at du får adgang til materialet senest 1-2 uger før uddannelsesstart. Du vil få nærmere information herom efter du har tilmeldt dig. 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du får online adgang til materialet, og efter uddannelsen vil materialet fortsat være tilgængeligt. 

Skal jeg medbringe materialet til undervisningen?

Du har online adgang til materialet via din iPad eller computer. Du kan også vælge at downloade materialet eller printe materialet ud, hvis du foretrækker at have det på papir. Det forventes ikke at materialet medbringes til undervisningen, men det er vores erfaring, at de fleste deltagere medbringer materialet, hvilket kan være nyttigt ved gruppearbejde/diskussioner. 


Afmelding

Hvad gør jeg, hvis jeg er blevet forhindret i at deltage?

Indtil 14 dage før uddannelsesstart har du ret til at ændre din tilmelding til en anden fremtidig uddannelse - uden yderligere omkostninger. Indtil 30 dage før uddannelsesstart kan du frit afmelde dig og hvis afmeldingen sker senere, kan du i stedet sende en kollega - du skal blot give os besked om dette.


Aflysning

Hvornår får jeg besked hvis en uddannelse bliver aflyst? 

BLC forebeholder sig ret til at aflyse en uddannelse, såfremt der ikke er nok tilmeldinger. Du vil naturligvis blive informeret hurtigst muligt. Du kan vælge at blive rykket til en anden uddannelse eller få prisen refunderet. 


 
Gitte.png

 

Kontakt Gitte Daurehøj
på telefon 5372 9287 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk,
hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.