Det siger andre om uddannelsen

BLC har uddannet mere end 600 IKT-ledere! Evalueringer fra tidligere uddannede IKT-ledere viser, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre. Og derudover er uddannelsesforløbet bredt anerkendt i branchen. 


Nu har vi certifikat på, at kunne varetage IKT-ledelsen på store og mindre projekter. Jeg kan helt sikkert anbefale IKT-leder uddannelsen™
fra BLC.
— Jonas Wildt Rosenkilde, LEAN Design
Det har givet en helt anden bevidsthed omkring hvilke krav man skal stille og i høj grad hvad man skal bruge det til bagefter. Jeg har fået nogle helt konkrete værktøjer, som jeg kan tage med hjem og bruge. Det har været et rigtig godt forløb.
— Peter Voergaard, DEAS
600 uddannede IKT-ledere-01.png
IKT-leder uddannelsen™ er en kort, præcis uddannelse, der giver et overblik over hvad IKT-implementeringen i dansk byggeri omhandler, uden at gå unødigt i detaljer.
— Jens Molter, B. Nygaard Sørensen
BLC IKT-leder uddannelsen www.byggerietsledelsescenter.dk
Jeg kan absolut anbefale
IKT-leder uddannelsen™ til andre i bygge-branchen, uanset om det er bygherrer, rådgivere eller entreprenører.
— Christa Møgelberg, Enemærke & Petersen
Som offentlig byg- og driftsherre er det vigtigt, at vi kan være professionelle og stille de rigtige krav ift. IKT-bekendtgørelsen. Dermed kan vi sikre at vi har et fælles udgangspunkt.
— Carsten Gotborg, Kolding Kommune
Jeg har fået en bedre forståelse af hele konceptet og tankegangen bag IKT. Jeg er klædt på til at implementere et digitalt samarbejde fra vision til mål - fra projektledelse til organisations-ændring.
— Martin Thomsen, Holbæk Kommune
Jeg valgte uddannelsen fra BLC, fordi jeg gerne ville blive skarpere på aftalekravene og selve juraen. Jeg ville også gerne blive klogere på de gevinster, der er ved IKT-aftalen og IKT-specifikationerne.
— Lasse Jensen, Atkins Danmark A/S
BLC IKT-leder uddannelsen www.byggerietsledelsescenter.dk
Jeg bruger elementer fra uddannelsen i min
hverdag, når jeg rådgiver bygherrer og arkitekter om IKT. Jeg er bedre klædt på, når jeg laver oplæg til det digitale samarbejde, også når projektet ikke er underlagt IKT-krav. IKT er med til at ensrette samarbejdet, det giver udbytte for alle parter og gør at vi kan aflevere et entydigt projekt til fælles bedste.
— Christel Sten Hansen, Sloth Møller Rådgivende Ingeniører

Se også

 

 

 

Er du nysgerrig og vil vide mere om uddannelsen, eller har du spørgsmål?

Så kontakt Gitte Daurehøj på telefon 5372 9287 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk