Undervisere på IKT-leder uddannelsen™

De enkelte undervisere er førende fagfolk, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden
en praktisk betydning og med fokus på byggeriet.


BLC_IKT-leder uddannelse_Kim Jacobsen_Rund.png


Kim Jacobsen, Indehaver, K-Jacobsen A/S
Kim har mere end 20 års erfaring med byggebranchen, hvor han tidligere har arbejdet med forretningsudvikling og standardisering af IT bl.a. som IT-chef i Rambøll. Han har bl.a. taget aktiv del i Økonomi- og Erhvervsministeriets initiativ ”Det Digital Byggeri” og været forfatter på IKT-bekendtgørelsen 1381. Han arbejder i dag med at omsætte strategisk IT, digitalisering, Facility Management og IKT til forretningsgevinster. Kim er BLC's partner på IKT-leder uddannelsen™.


BLC_IKT-leder uddannelse_Christian Koch_Rund-01.png


Christian Koch, Professor ved Chalmers University & gæsteprofessor ved Aarhus Universitet
Christian er en erfaren underviser fra BLC’s IKT-leder uddannelse, Dansk IT’s kursus i forandringsledelse og IT-innovation og Trafikverkets lederskabskursus. Han er professor i procesledelse og innovation og tidligere professor i teknologibaseret forretningsudvikling, og har i mange år arbejdet med IT anvendelse i byggebranchen. Han er også en erfaren konsulent og forfatter til en bog om ERP og medforfatter til bogen ”Forandringsledelse med koncepter som ledestjerne”. Christian underviser på IKT-leder uddannelsen.


Timm Braun - sort hvid2.png


Timm Braun, Advokat, TVC Advokatfirma
Timm er partner og leder af TVC Advokatfirmas afdeling for entrepriseret. Timm har stor erfaring med at rådgive offentlige og private bygherrer, tekniske rådgivere, entreprenører og garantistillere om entrepriseretlige forhold. Timm yder særligt specialiseret rådgivning og bistand ved udarbejdelse og indgåelse af entreprise- og tekniske rådgiverkontrakter, ligesom Timm yder bistand under byggeprocessen og ved håndtering af entrepriseretlige tvister. Timm har herved opnået stor erfaring med at føre voldgiftssager ved Voldgiftsnævnet for Byggeri og anlægsvirksomhed og retssager ved de ordinære domstole. Endelig har Timm bred erfaring med undervisning inden for alle aspekter af entrepriseretten. Timm underviser på IKT-leder uddannelsen.


BLC_IKT-leder uddannelsen_Heidi Højmark Helveg_Rund.png

 

Heidi Højmark Helveg, Partner, Integra Advokater
Heidi er ekspert i immaterielret og markedsføringsret med et særligt fokus på digitale forhold. Hun har stor erfaring med ophavsretlige tvister og rådgiver både arkitekter, bygherrer og entreprenører om rettighedsmæssige forhold. Hun har stor undervisningserfaring og et indgående kendskab til de rettighedsmæssige udfordringer ved byggeri. Heidi underviser på IKT-leder uddannelsen i København.


BLC_IKT-leder uddannelse_Runde billeder-Tobias Nawrocki.png


Tobias Nawrocki, advokatfuldmægtig, Integra Advokater
Tobias er cand.jur og HD(O) og er til daglig advokatfuldmægtig hos Integra Advokater, hvor han primært arbejder med IT-ret, persondataret og immaterialret. Tobias kommer med en baggrund fra IT-branchen, hvor han i mange år har arbejdet som bl.a. projektleder og igennem knap 7 år som konsulentdirektør i en mellemstor IT-virksomhed. Tobias underviser på IKT-leder uddannelsen i København.


BLC_IKT-leder uddannelse_Peter Lind Nielsen_Rund-01.pngPeter Lind Nielsen, IT-advokat, Bech-Bruun Advokater
Peter er en erfaren IT-advokat, og har i mere end 20 år rådgivet både på kunde og leverandørsiden. Han har særlig erfaring med kontrakter i EU-udbud og arbejder omfattende inden for kontraktudarbejdelse, forhandling samt tvistløsning inden for it-projekter. Peter er certificeret IT-advokat og en ofte brugt foredragsholder og underviser. Peter underviser på IKT-leder uddannelsen i Aarhus.


BLC_IKT-leder uddannelse_Frederik Borg_Rund.png


Frederik Sidelmann Borg, Facility Manager, Pelican Self Storage
Frederik er ekspert inden for Facility Management som uddannet ingeniør med speciale i det digitale byggeri og Digital Facility Management. Han har erfaring i at bygge bro mellem den udførende part og den efterfølgende drift samt bred faglig viden om, hvordan moderne teknologi anvendes til at drifte digitalt. Han rådgiver bl.a. større byg- og driftsherrer om implementeringen af digitale værktøjer. Frederik underviser på IKT-leder uddannelsen.


BLC_IKT-leder uddannelse_Hanne Steffensen_Rund.png


Hanne Steffensen, Kommunikationschef, K-Jacobsen A/S
Hanne er praktiker inden for forandringsledelse. Hun har arbejdet med større og mindre forandringsprojekter i forskellige virksomheder - lige fra nye IT-systemer til ændring af forretning og markeder. Hun har solidt kendskab til de organisatoriske, psykologiske og kommunikative problemstillinger i forandringsledelse. Hun er uddannet fra Aalborg Universitet og CBS suppleret med flere ledelseskurser bl.a. i coaching og en miniMBA. Hanne underviser på IKT-leder uddannelsen.


Se også


Gitte.png

Er du nysgerrig og vil vide mere om uddannelsen, eller har du spørgsmål?

Så kontakt Gitte Daurehøj på telefon 5372 9287 eller på gd@byggerietsledelsescenter.dk