Undervisere på uddannelsen i
Lederskab & digitalisering

De enkelte undervisere er førende fagfolk, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden
en praktisk betydning og med fokus på byggeriet.

 


Christian Koch, Professor ved Chalmers University & gæsteprofessor ved Aarhus Universitet
Christian er en erfaren underviser fra BLCs IKT-lederuddannelse, Dansk ITs kursus i forandringsledelse og IT-innovation og Trafikverkets lederskabskursus. Er professor i procesledelse og innovation og tidligere professor i teknologibaseret forretningsudvikling, og har i mange år arbejdet med IT anvendelse i byggebranchen. Han er også en erfaren konsulent og forfatter til en bog om ERP og medforfatter til bogen ”Forandringsledelse med koncepter som ledestjerne”. Christian er BLC's partner på uddannelsen Lederskab og digitalisering™. Han underviser også på IKT-leder uddannelsen.Michael Hyllegaard, projektchef hos Hospitalsenheden Vest
Michael er praktiker inden for ledelse, og har flere års solid erfaring med ledelse af personale og større projekter inden for byggeriet. Michael har arbejdet for private rådgivervirksomheder og offentlige bygherrer, målrettet sundhedssektoren. Derudover har Michael også tidligere haft relationer til andre sektorer af byggeri. Michael er uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, og har siden hen suppleret med flere ledelseskurser.
Mads Carlsen
BIM Manager hos Aarstiderne ArkitekterKim Jacobsen, Indehaver, K-Jacobsen A/S
Kim har mere end 20 års erfaring med byggebranchen, hvor han tidligere har arbejdet med forretningsudvikling og standardisering af IT bl.a. som IT-chef i Rambøll. Han har bl.a. taget aktiv del i Økonomi- og Erhvervsministeriets initiativ ”Det Digital Byggeri” og været forfatter på IKT-bekendtgørelsen 1381. Arbejder i dag med at omsætte strategisk IT, digitalisering, Facility Management og IKT til forretningsgevinster. Kim er BLC's partner på IKT-leder uddannelsen™.


Se også

 

 

 

Kontakt Sean Rehman
på telefon 5372 9287 eller szr@byggerietsledelsescenter.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.