Byggeriets Ledelsescenter (BLC) er en dynamisk uddannelsesvirksomhed, stiftet i 2013 med det formål at være et ledelsescenter, der arbejder for øget produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri. 


BLC udbyder uddannelse og vidensdeling til byggeriets parter, både den bredt anerkendte IKT-lederuddannelse™, IPP-leder uddannelsen™ og andre inspirerende tiltag. De enkelte undervisere er førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra videregående uddannelser og erhvervslivet, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden en praktisk betydning med fokus på byggeriet. 


 

IKT

IKT-leder uddannelsen™ er en diplomuddannelse, hvor byggeriets nuværende som kommende ledere bliver undervist inden for forskellige IKT-fagområder med fokus på skabelse af forretningsmæssig værdi på byggesager. Byggeriets Ledelsescenter har uddannet flere end 600 IKT-ledere til dato. Læs mere her

 
 

IPP

IPP-leder uddannelsen™ er også en diplomuddannelse, som giver en praktisk indføring i den praktiske gennemførelse af projektet vha. IKT, BIM management og nye integrerede samarbejdsprocesser. 
Uddannelsen er både egnet som et praktisk BIM management supplement til IKT-leder uddannelsen™ og som en selvstændig uddannelse i digital projekteksekvering. Læs mere her

 

Kontakt Sean Rehman
på telefon 5372 9287 eller szr@byggerietsledelsescenter.dk
hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.